star_border

Life Challenge 2021:

Europska Baumit Fasada

Fasada je lice kuće i odražava stil ljudi koji u njoj žive. Cilj Baumit Life Challenge-a je promicanje mašte i umijeća. Pokazati da postoji puno vrijednog i kreativnog potencijala u žbuci i kombinaciji različitih materijala, tekstura, oblika i boja.

Life Challenge – Natjecanje

Prije punih 6 godina, 2012 Baumit je predstavio “Life” svoju novu i od tada najširu paletu boja za fasade u Europi. Mašta, umijeće i boje doveli su nas do ideje da podignemo svijest o arhitekturi i dobrom dizajnu na fasadi, upravo tako se rodio Baumit Life Challenge, prestižna nagrada za arhitekte diljem Europe.


Nakon 2014. u Beču (Austrija), 2016. u Madridu (Španjolska) i 2018. u Bratislavi (Slovačka), 22.04.2021. godine. po prvi puta dodjela agrada održat će se online. Očekuje se da će događaj privući veliki broj gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, s najboljim arhitektima, investitorima i partnerima Baumita koji će cijeli događaj pratiti iz sigurnosti svoga doma. 

Kako se biraju najbolji

Više od 300 projekata iz svih 25 Baumit zemalja ocjenit će stručni žiri sastavljen od 13 eminentnih i neovisnih arhitekata iz cijele Europe koji će prije samog finala izabrati 6 najboljih iz svake kategorije.  Finalisti bit će predstavljeni i nominirani  na ceremoniji u Valenciji. Neposredno prije ceremonije žiri će se sastati i izabrati pobjednika u svakoj kategoriji kao i glavnog pobjednika ovogodišnje  Life Challenge nagrade za najljepšu fasadu Europe.

Uz stručni žiri i vi imate priliku glasati za svog favorita, stoga nam se pridružite na javnom glasanju, glasajte odmah sada i izaberite Pobjednika Publike.

Šest kategorija

Ovo su kategorije Baumit Life Challenge natjecanja.

Pošaljite nam svoj projekt

Imate Baumit fasadu i želite biti dio natjecanja Baumit Life Challenge Award - onda stupite u kontakt s vašim lokalnim Baumit predstavnikom.