Svaki kvadratni metar povećava vrijednost.
star_border

Svaki kvadratni metar povećava vrijednost.

Pri energetskoj obnovi fasade možemo modernizirati i vanjski izgled te zahvaljujući inovativnoj tehnologiji učiniti da zasja u novom sjaju. Ono što nije bilo tehnički moguće tijekom gradnje zgrade, danas je ostvarivo i otvara nove mogućnosti dizajna.

Konačno, briljantne boje

Na primjer, s Baumit PuraTop završno-dekorativnom žbukom sada možemo odabrati intenzivne i besprijekorne nijanse te se osloniti na najvišu postojanost boje zahvaljujući izvanrednim pigmentima.

Strukture inspirirane prirodom

Ono što je prije 10 godina bila revolucija, danas je popularna mogućnost da fasadi pruži potpuno individualan dizajn: Baumit
CreativTop omogućava različite strukture na fasadi. I razvoj se nastavlja! Nakon imitacije drva, betona i hrđe, slijede dekorativni efektni premazi koji čine vanjske zidove jedinstvenima.

Najnovije tehnike poput strukture lana, kore drveta, raznih šablona, efekta mramora i šindre vjerno imitiraju materijale i istovremeno čine fasadu jednostavnom za održavanje.
Fraunhofer-Institut za građevinsku fiziku provelo je dugoročnu studiju o trajnosti toplinsko-izolacijskih sustava.

Rezultat studije:
Prosječni životni vijek toplinsko-izolacijskog sustava je 40 do 60 godina. Ako se sustav redovito održava na stručan način, moguće je produžiti životni vijek za još nekoliko desetljeća. Svaki kvadratni metar izolacije također povećava vrijednost zgrade.
Naime, energetski obnovljena kuća postiže veću tržišnu vrijednost i privlači veći broj zainteresiranih. Oni koji ne razmišljaju o prodaji kuće ulažu u budućnost sljedećih generacija.