Hrvatska

Meni

clear
Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Europska Baumit Fasada

Fasada je lice kuće i odražava stil ljudi koji u njoj žive. Cilj Baumit Life Challenge-a je promicanje mašte i umijeća. Pokazati da postoji puno vrijednog i kreativnog potencijala u žbuci i kombinaciji različitih materijala, tekstura, oblika i boja.

Life Challenge – Nagrada

Nakon 2014. u Beču (Austrija), 2016. u Madridu (Španjolska) i 2018. u Bratislavi (Slovačka), u rujnu 2020. u zemlji pobjednika 2018. u Valenciji, Španjolska, u L'Hemisferic, održat će se Baumit Life Challenge 2020.

Očekuje se da će događaj privući oko 500 gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, s najboljim arhitektima, investitorima i partnerima Baumita. Više od 300 projekata u 6 kategorija ocjenjivat će visokokvalificirani, stručni i neovisni žiri. 

Kategorije

Trenutno prikupljamo prijave najboljih fasada iz svih Baumit zemalja. Od veljače do travnja 2020. imat ćete jedinstvenu priliku sudjelovati na javnom glasanju za najbolju fasadu Europe! Ovo su natjecateljske kategorije:


Obiteljska kuća

Višestambena zgrada

Nestambeni objekt

Toplinska sanacija

Povijesna sanacija

Zapanjujuća struktura

Pošaljite nam svoj projekt

Imate Baumit fasadu i želite biti dio natjecanja Baumit Life Challenge Award - onda stupite u kontakt s vašim lokalnim Baumit predstavnikom.

Klikni i glasaj: Od veljače 2020

Vaše mišljenje je također važno za nas! Koja je fasada najbolja? Od veljače do travnja 2020. imate mogućnost glasanja za svoje omiljene projekte!
Unesite svoju adresu e-pošte i bit ćete obaviješteni kad se otvori anketa za javno glasanje.
* Unošenjem i slanjem svoje adrese e-pošte, potvrđujem da sam pročitao Izjavu o zaštiti podataka i pristajem na daljnju obradu mojih podataka u gore navedene svrhe.