Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Europska Baumit Fasada

Fasada je lice kuće i odražava stil ljudi koji u njoj žive. Cilj Baumit Life Challenge-a je promicanje mašte i umijeća. Pokazati da postoji puno vrijednog i kreativnog potencijala u žbuci i kombinaciji različitih materijala, tekstura, oblika i boja.

Life Challenge – Nagrada

Nakon 2014. u Beču (Austrija), 2016. u Madridu (Španjolska) i 2018. u Bratislavi (Slovačka), 14. svibnja 2020. u zemlji pobjednika 2018. u Valenciji, Španjolska, u L'Hemisferic, održat će se Baumit Life Challenge 2020.

Očekuje se da će događaj privući oko 500 gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, s najboljim arhitektima, investitorima i partnerima Baumita. Više od 300 projekata u 6 kategorija ocjenjivat će visokokvalificirani, stručni i neovisni žiri. 

Kategorije

Trenutno prikupljamo prijave najboljih fasada iz svih Baumit zemalja. Između veljače i ožujka 2020. imat ćete jedinstvenu priliku sudjelovati na javnom glasanju za najbolju fasadu Europe! Ovo su natjecateljske kategorije:


Obiteljska kuća

Višestambene zgrade

Ne stambeni objekti

Toplinska sanacija

Povijesna sanacija

Zapanjujuća tekstura

Pošaljite nam svoj projekt

Imate Baumit fasadu i želite biti dio natjecanja Baumit Life Challenge Award - onda stupite u kontakt s vašim lokalnim Baumit predstavnikom.

Klikni i glasaj: Od veljače 2020

Vaše mišljenje je također važno za nas! Koja je fasada najbolja? Od veljače do travnja 2020. imate mogućnost glasanja za svoje omiljene projekte!
Unesite svoju adresu e-pošte i bit ćete obaviješteni kad se otvori anketa za javno glasanje.
* Unošenjem i slanjem svoje adrese e-pošte, potvrđujem da sam pročitao Izjavu o zaštiti podataka i pristajem na daljnju obradu mojih podataka u gore navedene svrhe.