Ekonomične i dekorativne Baumit Ratio žbuke
star_border

Ekonomične i dekorativne Baumit Ratio žbuke

Baumitove gipsane žbuke Ratio nisu samo izuzetno dekorativne i lake za nanošenje, već doprinose i poboljšanju klime unutarnjih prostora.

  • Strojno nanošenje
  • Brza ugradnja
  • Moderne i glatke

Svojstva

Ako vaše unutarnje zidove treba ožbukati, gipsana žbuka pravi je izbor za Vas. Ako tražite visoko kompatibilan materijal, gips je provjereno i već dugo dostupno rješenje. Prednost ovoga proizvoda leži u jednostavnosti
primjene. Osim toga, ova je opcija prikladna za gotovo svaku podlogu u unutrašnjosti kuće. Iznimka su jedino vlažne prostorije, prostorije komercijalne namjene i druge prostorije u kojima je vlažnost zraka viša od prosječne.Zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji, ova žbuka značajno doprinosi ugodnoj unutarnjoj klimi. Međutim, osnovni je preduvjet da vlažnost zraka ne prelazi normalnu razinu.

1. Ratio 20

Jednoslojna strojna žbuka sa zaribanom površinom, za sve unutarnje površine, uključujući kuhinje u privatnim kućama i kupaonice, kao i prostorije sa sličnom namjenom gdje je opterećenje vlagom W1 i W2. Pogodna je i za zidove koji se griju. Može se premazivati Baumitovim bojama KlimaColor ili Divina.

2. Baumit Ratio Glatt

Ova jednoslojna gipsana žbuka za strojno nanošenje početno je rješenje. Njena glatka površina može se obojiti Baumitovim bojama KlimaColor ili Divina.