Žbuke za intenzivne i blistave tonove
star_border

Jednostavnija primjena intenzivnih boja i žbuka

Fasadna žbuka Baumit PuraTop i fasadna boja PuraColor za intenzivne i blistave tonove. Visoka stabilnost tonova boja osigurana je spajanjem visokokvalitetnih pigmenata i akrilatnog veziva.

  • Svi tonovi boja
  • Intenzivne boje
  • Tehnologija hladnih pigmenata

Učinak blistavosti

Sýte odtiene Baumit PuraPosebno vezivno sredstvo izvrsno veže pigmente, što jamči visoku stabilnost boja i još bjelji ton boje Life 0019. U kombinaciji s hladnim pigmentima, omogućuje i korištenje tamnih nijansi na toplinski izoliranim fasadama.

Bolja zaštita fasade 


Baumitove fasadne žbuke i boje imaju veći stupanj zaštite od biološkog onečišćenja algama. Zaštitne tvari proizvod su najnovije generacije i dodaju se u obliku mikrokapsula s neprekidnim otpuštanjem aktivne tvari bez negativnog utjecaja na okoliš.

Sve za vašu fasadu

Farebné odtiene Baumit PuraTop
Tonovi PuraTop

Žbuka u boji PuraTop dostupna je u svih 852 tonova i 6 tekstura.

Više
Farebné odtiene Baumit PuraColor
Tonovi PuraColor

Žbuka u boji PuraTop dostupna je u svih 852 tonova i 6 tekstura.

Više
Tmavá fasáda na zateplenie
Tamni tonovi

Posebni hladni pigmenti omogućuju uporabu čak i vrlo tamnih tonova za toplinski izoliranu fasadu, ali s jednostavnijim pravilima.

Oblikovanje fasadnih boja

Ne znate koji tonovi pristaju vašoj kući? Pošaljite nam fotografiju vaše fasade i ponudit ćemo vam 3 rješenja boja.

Šareno oblikovanje fasada

Tehnologija hladnih pigmenata omogućuje intenzivne boje 

Posebni pigmenti odbijaju infracrvenu komponentu sunčeve svjetlosti u većoj mjeri od konvencionalnih pigmenata, što znatno smanjuje temperaturu na površini fasade i istodobno smanjuje rizik od oštećenja tijekom pregrijavanja, naročito pri korištenju tonova boja na toplinski izoliranoj fasadi.
Pri odabiru boje za izoliranu fasadu nema ograničenja. Izaberite svoj omiljeni ton iz širokog raspona tonova boja Baumit Life.