Nova Baumit kanta

Bitan je sadržaj?

Potpisujemo! 100% čini razliku. Samo pakiranje čini veliku razliku. Zato što oblik slijedi funkciju, kao što se jasno vidi na novoj Baumit ambalaži.

Stabilna i praktična!

Zahvaljujući svojoj inovativnoj široj, a nižoj formi, "nova" kanta je izuzetno stabilna i podnosi razne turbulencije tijekom prijevoza, ali i na samom gradilištu. Oblik slijedi funkciju: ergonomska ručka, koja čini teška opterećenja lakše ”podnošljivim”, osigurava osobi da čvrsto primi kantu za novu praktičnu ručku u svakom trenutku. Optimizirana ručka također ima integrirani otvor za sigurno prenošenje kukicama pomoći krana i sl.

Više i gušće!

Novi, statički sofisticirani oblik, koji je u isto vrijeme kvadratan i okrugao, omogućuje da se nova vrhunska kanta slaže u više nivoa nego one uobičajene. Ona može lako izdržati povećani tlak do 4 nivoa slaganja. To ne znači samo značajnu uštedu u skladišnom prostoru, nego i kraće i efikasnije prometne rute, jer se prostor u kamionima i skladištima konačno može u potpunosti iskoristiti. Savršeno oblikovan, patentirana ušica unutar poklopca štiti sadržaj i pruža savršenu završnicu. Sada se boje mogu lakše miješati, a da ništa ne pođe po zlu..

Ljepša!

Na prvi pogled, vidimo neodoljiv izgled, čak i poklopac sija u bogatom zlatu ili nekoj drugoj prekrasnoj boji i signalizira: Ovo je nešto posebno. Tehnologija tiska je također impresivna: gotovo besprijekoran tisak u svim smjerovima je posljedica procesa u kojem se ispis praktički stapa s kantom tijekom proizvodnje spremnika i stoga je iznimno izdržljiv. Naravno, tako ispisanu kantu također treba zbrinuti na ekološki prihvatljiv način, jer za recikliranje nije potreban dodatni materijal: IML ili označavanje u kalupu je čarobna riječ koja može riješiti i najsloženije zadatke ispisa "s lakoćom.

Jedna kanta za sve!

Zaključak: Ergonomski i ekološki prihvatljiva, vrlo složena, stabilna i lijepa, to je ono što čini ovu kantu pravim partnerom na gradilištu.