Kreativne fasade DesignLife
star_border

Završno-dekorativne žbuke i boje Baumit DesignLife

  • Kreativne, raznolike i jedinstvene fasade
  • Beskonačne mogućnosti oblikovanja
  • Dekorativno-završne žbuke i efektne boje za fasadu

Okolina utječe na fasadu, a svaka fasada utječe na okolinu. Koju poruku želimo poslati našoj okolini? Kada tražite pravu nijansu i teksturu za vašu žbuku, pogledajte oko sebe i potražite nadahnuće. Odaberite tonove koji će prirodno pristajati vašoj fasadi i uskladiti se s okolinom.
Želite li se istaknuti? Ostvarite to dodatnim bojama ili teksturom vaše žbuke. Pustite mašti na volju s kreativnim teksturama Baumit CreativTop.

Kreativna i prilagodljiva 

Dekoratívna omietka

Dekorativno-završna žbuka Baumit CreativTop je završna žbuka za sve namjene s izuzetno jednostavnom primjenom, ručno ili strojno. Zahvaljujući ovoj značajci može se koristiti kao dekorativno-završna žbuka na toplinskoj izolaciji, ali i na starim i novim mineralnim žbukama i estrisima, na betonskim i obnavljanim žbukama. Ova se žbuka isporučuje u 6 različitih tekstura koje se mogu međusobno kombinirati.

Jedinstveni izgled

Kombinacija žbuke CreativTop s opcijama oblikovanja i ukrasnim bojama donosi doživljaj fasada koji do sada nismo mogli ni naslutiti. Metalna boja Baumit Metallic, glazura Baumit Lasur ili prozirna svjetlucava boja Baumit Glitter. Jednostavna primjena, dobra cijena i učinkoviti rezultati zajamčeni! 

Usmjereni na rezultat 

Sa završno-dekorativnom žbukom Baumit CreativTop i ukrasnim bojama otvaraju se neograničene mogućnosti za kreativnost u oblikovanju fasada. Žbuka je dostupna u 758 tonova boja i može se kreativno kombinirati. Grubo izravnavanje, oblikovanje teksture četkom ili valjkom, fino porozno s izgledom glatkog betona, ili apsolutno glatko s bojanjem - ove i druge bezbrojne originalne teksture mogu konačno postati stvarnost.

Kreativne strukture

Kreatívne fasády videá
Video materijali – Budite upućeni

Tehnike za razvijanje vlastite kreativnosti s detaljnim uputama za primjenu!

Pogledajte video
Prospekt_CreativTop
Upute za primjenu

Žbuka Baumit CreativTop pruža mogućnost vlastitog doživljaja fasada. 20 različitih tehnika s detaljnim uputama za primjenu.

Otvorite letak
Dekoratívne fasády
Različite kreativne tehnike

Galerija kreativnih tehnika s primjerima obrade. Grubo izravnavanje, oblikovanje teksture četkom ili valjkom, s izgledom finog betona, drveta, glatke fasade ...

Tražim ideju!
Farebné odtiene
Tonovi boja

Tražite li pravi ton? Pogledajte 758 tonova kreativne žbuke i raspon tonova dekorativnih boja Baumit DesignLife.

Pregledajte ton kartu