Baumit Divina unutarnja boja s bezbroj lica
star_border

Baumit Divina

Unutarnja zidna boja s bezbroj lica

Proizvodi Baumit Divina sastoje se uglavnom od prirodnih sirovina i time pridonose boljoj kvaliteti stanovanja. Sadrže vrlo malo emisija dok uopće ne sadrže otapala i omekšivaće (E.L.F.), ove boje su iznimno prozračne te nemaju mirisa, stoga prostorije možete koristiti neposredno nakon bojenja. Baumit Divina unutarnje zidne boje idealne su za boljenje dnevnog boravka i spavače sobe u vašem domu, ali su i iznimno prikladne za bojenje zidova u vrtićima, školama, lječnićkim ambulantama i bolnicama.

Uz EU ograničenu vrijednost od 30 g štetnog VOS-a po litri, proizvodi Baumit Divina s maks. 0,3 g po litri stoje na oko 99% ispod granićnih vrijednosti zadanih od strane EU. 
Proizvodi Baumit Divina nisu samo izuzetno prihvatljivi za okoliš, već su i potpuno zdravstveno prihvatljivi za čovjeka.

Unutarnje zidne boje koje se kreću uz dozvoljene granične vrijednosti npr. u slučaju stana od 100 m2 ispuštaju 1,8 kg štetnih tvari u zrak. S Baumit Divina unutarnjim zidnim bojama ta vrijednost zadržava se na tek maksimalno 18 grama!

Sve naše Baumit Divina boje pronađite OVDJE!