Zdravi, lijepi i glatki zidovi
star_border

Zdravi, lijepi i glatki zidovi

 • Mineralno, netoksično, atestirano
 • Stvara ugodnu klimu u zatvorenom prostoru
 • Jednostavno i brzo obradivo, glatke završne površine

  Regulira i stvara ugodnu klimu
  u zatvorenom prostoru

  Alternativa uobičajenim žbukama/masama za zaglađivanje, za unutarnje radove su vapneni proizvodi. Mineralne žbuke na bazi vapna, jednostavne za obradu, stvaraju iznimno povoljnu klimu u unutarnjim prostorima, a nakon žbukanja, zaglađivanje vapnenim masama osigurava zdravo stanovanje.

  Jednostavna ugradnja i zdrava stambena klima

  Kako biste brzo napredovali s gradnjom, potrebni su vam brzosušeći proizvodi. Cijeli sustav Baumit Klima proizvoda podrazumijeva primjenu svih slojeva u sustavu. U usporedbi s klasičnim organskim proizvodima, nove Baumit mase za zaglađivanje su povoljnije, što može smanjiti troškove gradnje. Baumit Fino mase za zaglađivanje ne smiju se rabiti jedino sa žbukama na bazi minerala i betonom. Ako
  se kombiniraju s prianjajućim pretpremazom, poput Baumit Grund, također se mogu rabiti za gips-kartonske ploče, stare žbuke od sintetičke smole i disperzivne premaze.

  Vapnene mase za zaglađivanje ne sadrže aditive i druge toksične aditive. Prirodno reguliranje vlage u prostoru odlika je vapnenih materijala, kao i akumulacija topline, što osigurava povoljnu površinsku temperaturu zida.

  Baumit FinoFinish S

  Gotova bijela masa za zapunjavanje namijenjena
  ručnom nanošenju, za univerzalnu uporabu u zatvorenim prostorima. Mat, jednostavna za nanošenje, bez otapala i omekšivača.

  Baumit FinoBello

  Vapnena masa za zaglađivanje. Brzo nanošenje,
  odlična prionjivost i obradivost.