Nježni i fini zidovi uz Baumit Perla žbuke
star_border

Nježni i fini zidovi uz Baumit Perla žbuke

  • Fina ujednačena površina
  • Difuzijski otvorena
  • Mineralna i prirodno bijela

Ljepota žbukanja

Baumit Perla fine žbuke tankoslojni su završni slojevi na bazi minerala koji vašim zidovima daju privlačnost i površinsku strukturu kakve želite.

Kada ste obavili grube radove na zidovima vrijeme je za Baumit Perla. Ove fine žbuke daju vašem zidu glatkoću, jednoličnost i
vizualnu privlačnost koje želite, unutra i izvana. Tada možete izravno bojati površine bojom za zidove po vašem izboru.

Lijepi iznutra i izvana

Mramor je dragocjeni kamen. Zbog svoje ljepote i tvrdoće, najpoznatiji nam je kao visokovrijedni mineral za izgradnju povijesnih građevina. Upravo taj kamen čini ovaj proizvod
tako jedinstvenim. Svoj poseban izgled i izvanredna svojstva primjene Baumit PerlaWhite duguje bijelom mramornom pijesku.

Proizvod Baumit PerlaExterior posebno je hidrofoban, tj. odbija vodu. Time oplemenjuje fasade, dodajući im lijep, jednoličan i zaštitni sloj žbuke.

Baumit Perla White

Fina bijela vapnena žbuka s mramornim pijeskom, za ručno nanošenje na podložnu i toplinsko-izolacijsku žbuku. Granulacija 1 mm. Zaribana bijela površina, uobičajeno ručno nanošenje. Pogodno za unutarnju uporabu.

Baumit PerlaExterior

Univerzalna bijela vapnena žbuka s mramornim pijeskom, za ručno ili strojno nanošenje na sve podložne žbuke za interijere ili eksterijere. Granulacija 1 mm. Zaglađena bijela površina, konvencionalno ručno nanošenje. Prikladno za uporabu u zatvorenom prostoru.

Baumit PerlaInterior

Fina vapneno-cementna žbuka za unutarnju primjenu granulacije 0,6 mm. Prikladna za ručno i strojno nanošenje na sve podložne i toplinske žbuke. Jednostavna za obradu, fine
strukture i odlične paropropusnosti.