Znate li što koristiti za podove? Glazuru ili premaz?
star_border

Znate li što koristiti za podove? Glazuru ili premaz?

Samoizravnavajući premazi

Jednostavno i učinkovito rješenje za neravne podove i izravnavanje tankih slojeva prije konačnog postavljanja poda. Za sve stambene prostore, uključujući kuhinje i kupaonice. Jednostavno rukovanje. Također je pogodan za podloge s podnim grijanjem. Nanesite završni premaz kao vezni estrih, gdje predpremaz djeluje kao vezivni sloj između podloge i završnog premaza. Završni premazi Baumit Nivello 10 i 30 i samoizravnavajuća masa Baumit Nivello Quattro.

Anhidritni estrisi 

Anhydrtový liaty poter

Nanesite anhidritnu gipsanu masu Baumit Alpha kao vezni, razdvojeni il plutajući estrih. Zahvaljujući izvrsnim sposobnostima provođenja topline idealni su za podno grijanje. Samoizravnavajući učinak osigurava savršeno ravnu površinu, olakšava rad i štedi vrijeme. Prikladno za brzu obradu velikih podnih površina.
Materijal ima vrlo malu promjenu obujma tijekom otvrdnjavanja. Pogodno za sve stambene prostore, uključujući standardne kuhinje i kupaonice. Debljine od 25 mm.

Cementni estrisi 

Cementový poter

Tradicionalni cementni estrisi prikladni su za sve prostore, uključujući garaže i vlažne radionice. Posebno su pogodni za podloge koje zahtijevaju sposobnost zadržavanja topline, pa su tako prikladni i za podno grijanje. Rad s tradicionalnim estrihom nešto je zahtjevniji i podrazumijeva određenu razinu vještine. Na velikim podnim površinama nije uvijek moguće postići potrebnu ravnost, tako da je potreban još jedan samoizravnavajući premaz. Debljine od 35 mm. 

Alpha 2000

Anhidritni estrih

Baumit Nivello 10

Masa za niveliranje

Baumit Nivello 30

Masa za niveliranje

Baumit Nivello Quattro

Samonivelirajuća masa

Baumit Solido 225

Cementni estrih

Baumit SuperPrimer

Temeljni predpremaz za neupojne podloge

Baumit Grund

Dubinski predpremaz za upojne podloge