Samoizravnavajući premazi
star_border

Glatke i ravne podne površine uz Baumit Nivello

  • Samonivelirajući
  • Nizak stupanj kontrakcije kod sušenja
  • Prikladno za podno grijanje

Kad je potrebno nivelirati podove, mase za niveliranje su najbolji  način. Osim što su brze za primjenu i jednostavne za rukovanje, tvore savršenu podlogu za postavljanje pločica i drugih podnih obloga. Međutim, mase za niveliranje nisu samo nužne za niveliranje podloga s velikim odstupanjima ili poravnavanje različitih visina u sklopu renovacije. Općenito su nezamijenjive ako podne obloge poput XXL pločica ili glatkih
podnih obloga poput PVC-a ili linoleuma zahtijevaju ravninu kakvu estrisi obično ne mogu ponuditi.

Baumit Nivello
Baumitove mase za niveliranje uvijek su savršen izbor za to. Bile one na bazi gipsa (Nivello Quattro) ili cementa (Nivello 30 i Nivello 10), iznimno brze, čvrste i/ili pogodne za podno grijanje, ove formule za samoniveliranje idealno su opremljene za svaku primjenu. Baumit Grund i Baumit SuperPrimer, sredstva za pripremu podloge odnosno za smanjenje poroznosti. Za upojne
podloge, preporuka je Baumit Grund, a za neupojne podloge Baumit SuperPrimer.

Baumit Nivello Quattro 

Nivello Quattro je samonivelirajuća tekuća
masa za niveliranje koja se vezuje kalcijevim sulfatom te ima nisku razinu stiskanja. Prikladna je za primjenu u zatvorenom u debljinama od 1-20 mm. Primjenjiva prije postavljanja svih tipova podnih obloga. Pogodna je i za podno grijanje.

Baumit Nivello 30

Samonivelirajuća, tekuća cementna masa za izravnavanje koja se može brzo nanijeti i neosjetljiva je na vlagu. Nivello 30 pogodan je za unutarnje debljine od 2-30 mm. Primjenjivo prije polaganja svih vrsta podnih obloga, uključujući podno grijanje.

Baumit Nivello 10

Samonivelirajuća cementno vezana masa, za izravnavanje površina od estriha i betona u zatvorenim prostorima u debljini sloja 2-10 mm. Prikladna za podno grijanje.