Baumit Alpha - Samonivelirajuće mase za besprijekorne podove
star_border

Baumit Alpha - Samonivelirajuće mase za besprijekorne podove

  • Samonivelirajuće mase
  • Povećana pokrivnost površine
  • Prikladno za grijane estrihe bez uporabe dodataka

Savršeno pokrivalo

Zahvaljujući izvrsnoj konzistenciji, estrisi Baumit Alpha savršeno prekrivaju cijevi za podno grijanje. Time se osigurava optimalan
prijenos topline na estrih preko cijevi za grijanje, čime se osigurava ugodno topla podna površina.

Estrisi Baumit Alpha
Osiguravaju iznimno brz napredak građevinskih radova. Brzo i jednostavno možete izraditi velike, besprijekorne površine estriha uz pomoć Baumitovih plivajućih estriha niskog stupnja skupljanja, ojačanih staklenom mrežicom.

Manje buke

Sa samorazlijevnim izravnavajućim estrisima možemo uštedjeti na debljini poda. Ovi se estrisi nanose debljinom od 35 mm, što je 25% tanje od cementnog estriha. Ova "štednja na debljini" može se koristiti za toplinske i zvučne izolacije, čime se povećava toplina i udobnost životnog prostora.

Brza i jednostavna primjena

Samonivelizačný poter

Novogradnje ili obnove, različite vrste podloge, bilo kakav završni podni sloj – sa samorazlijevnim estrihom možete raditi brzo, pouzdano i po razumnoj cijeni. Zahvaljujući samoizravnavajućim svojstvima i tekućem obliku anhidritnog estriha, možemo postići potrebnu ravnost bez potrebe za izjednačavanjem poda pomoću dodatnih slojeva. Gipsani estrih Baumit Alpha isporučuje se u vrećama ili spremnicima. Samorazlijevni estrih je stabilan, bez neželjenih naprezanja i potrebe za dodatnim pojačanjima. Anhidritni estrisi pogodni su za graditelje kao i za investitore.

Baumit Alpha 2000

Samorazlijevni izravnavajući gipsani estrih razreda CA-C20-F5, za unutarnje prostore i idealan za podno grijanje. Anhidritni estrih može se nanositi kao vezni (25-50mm), estrih na razdjelnom sloju (30-50mm), plivajući (35-50mm) ili kao estrih s podnim grijanjem (najmanje 35mm + promjer cijevi). A

Baumit Alpha 3000

Samorazlijevni izravnavajući gipsani estrih razreda CA-C30-F6, povećane čvrstoće, za unutarnje prostore i idealan za podno grijanje. Također je pogodan za tanje slojeve. Anhidritni estrih može se nanositi kao vezni (25-35mm), estrih na razdjelnom sloju (25-40mm), plivajući (30-50mm) ili kao estrih s podnim grijanjem (najmanje 35mm + promjer cijevi).