Otkrijete nove nijanse Baumacol PremiumFuga
star_border

Otkrijete nove nijanse Baumacol PremiumFuga i Silikona

  • Brza ugradnja
  • Sigurna zaštita
  • Nova paleta boja

Fugiranje ima iznimno važnu ulogu u postavljanju pločica. Fuga povezuje zasebne komponente te ih istovremeno štiti od prodora vlage. Ujedno ostavlja i privlačan ukupan dojam.

Brzo i jednostavno

Baumacol PremiumFuga je brzo i univerzalno rješenje za sve vrste pločica i podloga. Baumacol PremiumFuga je iznimnofleksibilna i vodootporna masa za fugiranje.  Njena visoka otpornost na led, nečistoću i plijesan čini ju savršenim rješenjem za unutarnju i vanjsku primjenu. Baumacol Premium fuge su jednostavne za ugradnju, a jednako tako se odlikuju kvalitetom i dugotrajnošću u eksploataciji. Prikladna za keramičke pločice, opločnike, mozaike, prirodni kamen i porculanske pločice. Za podno grijanje i mokre prostorije. Za uporabu na zidovima i podovima, kao i na terasama i
balkonima.

Sigurno i elastično

Jednokomponentna masa za silikoniranje Baumit Silikon predstavlja savršen izbor. Baumacol Silikon otporan je na UV zračenje, bakterije i alge, kao i na vremenske uvjete.
Idealno je za brtvljenje fleksibilnih spojeva, u zatvorenom i na otvorenom obloženih keramikom, kao i za brtvljenje spojeva između pločica i raznih materijala poput kada, okvira vrata itd. Baumacol PremiumFuge i Baumacol Silikon dostupni su u 24 moderne boje. Dakle, kad je riječ o dizajnu, gotovo da ne biste mogli poželjeti više.