Baumacol. Priča koja drži vodu
star_border

Baumacol - visokokvalitetni proizvodi za keramiku i hidroizolacije

Paleta visokokvalitetnih proizvoda za postavljanje kamena i polaganje pločica dolazi u proširenom izdanju Baumit Baumacol proizvoda: od vodonepropusnih hidroizolacijskih masa za terase i kupaonice, trajnoelastičnih ljepila do antibakteriskih masa za fugiranje i silikona u širokoj paleti boja. Prikladnost za interijere i eksterijere, sigurno prijanjanje, jednostavno čišćenje, otpornost na vodu i mraz, fleksibilnost i trajnost, samo su neke od karakteristika Baumacol sustava

Za izolaciju protiv vlage i vode pod oblogom, Baumacol nudi dva proizvoda. Izolacijski premaz Baumacol Proof namijenjen je za upotrebu u interijerima, kao što su tuš kabine, kupaonice ili praonice. Izolacijska masa Baumacol Protect 2K Elastic prikladna je za upotrebu u interijerima i eksterijerima poput balkona, terasa ili bazena.

Ljepila iz serije Baumacol ispunjavaju optimalne zahtjeve za lijepljenje svih vrsta obloga na razne podloge. Od polaganja keramičkih obloga do polaganja prirodnih kamenih ploča velikih dimenzija u eksterijeru i interijeru. Izbor ljepila od osnovnog Baumacol Basic, pa do zahtijevnijih ljepila Baumacol UniFlexi i Baumacol FlexTop.

Za lijepljenje staklenog mozaika i mramora osobito je pogodno ljepilo s bijelim cementom Baumacol FlexTop White.

Smjese za fugiranje i silikonski kit Baumacol PremiumFuge i Baumacol Silikon fleksibilni su i vodonepropusni, otporni na plijesan i dostupni u više nijansi boja prilagodljivih svakoj oblozi, ili pločici.

Podovi i zidovi koji su izravno izloženi vodi u prostorijama koje su konstantno mokre (npr. tuševi, tuš kabine, kupaonice, bazeni) moraju biti dobro pripremljeni. Jednokomponentan premaz Baumit Baumacol Proof namijenjen je za unutarnju upotrebu kao izolacija bez spojeva ispod keramičkih pločica.

Baumit Protect One pogodan za izolaciju vlažnih podrumskih zidova.

Baumit Baumacol Protect 2K Elastic savršen je za izolaciju terasa, balkona i površina u eksterijeru ispod keramičkih pločica.

Tri nova sustavna Baumacol rješenja za balkone i terase donose ne samo pouzdanost, trajnost i brzu primjenu, već i dugi vijek trajanja cijelog sustava te time zajamčeno zadovoljstvo izvođača i investitora.