Vaš vrt.Vaša oaza kreativnosti.
star_border

Uradi sam! Vaš vrt, vaša oaza kreativnosti.

Zapravo je vrlo lako samostalno održavati vrt. Asortiman za održavanje vrtova i okoliša iz Baumit-a nudi profesionalne i jednostavne proizvode za uređenje vrtova, parkova i vanjskih površina. Jednostavno zamiješajte s vodom i krenite!

Ljepilo, žbuka i beton

Oni koji cijene cvjetnu raznolikost u vrtu također, će cijeniti asortiman proizvoda iz Baumit-a za obnovu vrtnih površina. Teško da ne postoji namjena koja nije obuhvaćena širokim spektrom proizvoda. Posebni uvjeti na otvorenom čine dodatna svojstva proizvoda neophodnim, naravno uz ona uobičajena svojstva koja svaki građevinski proizvod sadrži.  Dok npr. fasadna dekorativna žbuka kuću štiti od vjetra i vremenskih utjecaja, mort za fugiranje opločnika ispunjava svoju zadaću u puno težim uvjetima i to na tlu te osigurava dugotrajne, lijepe spojeve i podne obloge.

Izdržljivo, sigurno i lijepo

Prema geslu “Ne postoji loše vrijeme, postoji samo pogrešna odjeća.” Baumit proizvodi za uređenje vrtnih površina također, djeluju na isti način. Izloženi mrazu, kiši, suncu i vjetru tijekom cijele godine, moraju biti otporni na puno toga. Stoga, su osmišljeni da budu izuzetno izdržljivi i pouzdano podnose vremenske utjecaje.

Baumit FixBeton i GalaFuge

Svatko tko se ikad suočio s problemom popravljanja malih površina zasigurno je poželjeo nekomplicirano betoniranje bez miješalice. Mi imamo rješenje i za to, suhi predgotovljeni beton za brzu i jednostavnu ugradnju u području brze montaže i pričvršćivanja. Ime o njemu već govori sve Baumit FixBeton prikladan je za radove betoniranja s visokokvalitetnim betonom na licu mjesta. Ne može biti lakše: Istresite vreću Baumit Fix- Beton-a, dodajte vodu i gotovi ste. Baumit FixBeton je rješenje kada, na primjer, treba betonirati stupove ograde brzo i bez velikih napora. Ovdje nije potrebna struja i dosadno čišćenje korita ili strojeva za miješanje. Svatko tko želi za tren oka profesionalno, nanovo fugirati svoja kamena opločenja, savjetujemo da koristi Baumit GalaFuge za brzo, jednostavno i čisto obavljanje posla.

Mort i betoni za vanjsku upotrebu suočavaju se s posebnim zahtjevima. Vremenski utjecaji poput kiše, snijega i mraza, ali i vrućina i sunčevog zračenja utječu na njih iz godine u godinu. Kako bi se udovoljilo svim zahtjevima, postoji široka paleta mortova i betona, bilo da je riječ o suhom betonu, mortu za polaganje obloga ili masi za fugiranje, spremni smo za sve situacije.

Testirano i potvrđeno!
Što čini visokokvalitetni građevinski materijal? Kako možete biti sigurni da postižete najbolju kvalitetu? Baumit suhi beton ispituje se strogo prema smjernicama za suhi beton i tako jamči najviše standarde.

Spremni za sezonu
Sada je preostalo samo iskoristiti lijepe dane za osvježenje vrta i odrađivanje sjajnog posla bilo kao profesionalac ili amater.