Baumit Beton
star_border

Beton Baumit 

U usporedbi s betonom isporučenim na gradilište u obliku svježeg morta, smjese suhog betona u vrećama imaju nekoliko prednosti: smjese su dostupne u malim količinama za manje poslove i mogu se koristiti na teško dostupnim mjestima. Tijekom izgradnje ne ovisite o dobavljaču, a brzina napretka u potpunosti ovisi o vama. Preostali materijal možete iskoristiti za vaš sljedeći projekt.

  • Jamstvo stalne kvalitete
  • Jednostavno skladištenje i obrada
  • Rješenja za svaki problem

Na gradilištu kao doma 

Univerzalni beton, širokoga raspona uporabe u kući i vrtu. Za sve standardne betonske konstrukcije, postavljanje temeljnih traka, podnožja i podloga, betonskih stropova, zidova, stupova i stepenica. Posebni beton za konstrukcije koje zahtijevaju veliku čvrstoću ili vodonepropusnost, npr. spremnici za tekućine, septičke jame, spremnike za otpadne vode itd.

Baumit Beton B20

Beton B20

Univerzalni beton koji u uobičajenoj uporabi nudi razred čvrstoće C16/20. Pogodan za gradnju malih betonskih elemenata, stupova, temelja, zidova, stepenica itd.. Veličina zrna 8 mm.

Baumit HobbyBeton

HobbyBeton

Tvornički pripremljen suhi beton, klase C25/30, za sve vrste betoniranja u kući i vrtu. Granulacija 4 mm. Miješati miješalicom sa slobodnim padom ili tlačnom miješalicom. Svježi beton nakon miješanja što je moguće brže ugraditi.